modestyceca@gmail.com
011/3342-022

Trajna šminka

Moderna kozmetologija daje ženama šansu da izbegnu svakodnevnu proceduru ulepšavanja - trajnom šminkom. Permanent make up (trajna šminka) je metod ubacivanja originalne pigmentne boje u površinski sloj kože povlačenjem linija i posebnim načinom senčenja.

Važno je naglasiti da su pigmenti koji se koriste u permanent make up-u prirodni, biljni, namenjeni isključivo radu na licu. Poštujući osnovni princip da je svako lice posebno na svoj način, studio MODESTY by CECA izdvojio se svojim prepoznatljivim stilom.

Svaki pojedinčni rad, do perfekcije ističe ono što je lepo, dok u isto vreme koriguje nepravilnosti, asimetrije ili nedostatke. Prirodni izgled trajne šminke je osnova svakog rada, samim tim, šminka na licu nedeluje teško, napadno i neprirodno.

Tetoviranje (permanent make up) ima niz prednosti, od toga da Vam pomaže u svakodnevnom šminkanju, do toga da se ne ispira (bazen, sauna, tuš)

Koji je postupak i njegove posledice?

OČI - Kod očiju se uglavnom iscrtavaju linije oko kapaka (takozvani eye liner). Mogu se iscrtavati celom dužinom kapka, a mogu biti delimične. Debljina linije i izbor boje su individualni. SAVREMENA ANESTEZIJA UČINIĆE VAŠ BOL NEZNATNIM!

OBRVE - Od potpunog pomeranja luka, do popunjavanja kroz postojeće dlačice, kod vaših obrva je moguće učiniti apsolutno - sve! Dlačice koje već postoje, ne uklanjaju se ukoliko se poklapaju sa novim lukom. Pravilno izabrana boja učiniće Vaše obrve i čelo lice prirodnim i izražajnijim. U studiju MODESTY by CECA ništa se ne radi dok se predhodno ne iscrta običnim kreonima i PRECIZNO DOGOVORI NOVI OBLIK!

USNE – Se mogu ispuniti potpuno, čime se one ističu i čime se prikriva izvesne nepravilnosti (povećanje gornje ili donje usne, isticanje uglova usana, asimetrija). Kod potpuno pravilnih usana moguće je izvući samo konture (lip line). Čitav spektar boja pomoćiće Vam da izaberete nijasnu koja Vam najviše odgovara.

MLADEŽI – Moguće je nacrtati mladežić na nekom mestu gde ste oduvek želeli da ga imate, ili pegice.

Tetoviranje će pružiti značajnu pomoć pacijentima s urođenim i stečenim nedostacima u izgledu:

Što se tiče bola, on je umeren, tokom tretmana se koriste anestezije za spoljnu upotrebu. Neposredno nakon tretmana mogu se javiti blaži otoci naročito na kapcima i usnama koji prolaze istog ili sledećeg dana.

Odmah nakon tretmana namaže Vam se krema koja ima bakteriološku zaštitu. Na mestu rada formiraće se nezna pokorica koja će radu dati tamniji izgled do 50% na obrvama, i do 80% na usnama. Nakon 3-5 dana pokorica će nestati i rad će imati željenu boju.

Tretirano mesto premazuje se kremom narednih 5 dana, ne preporučuje se šminkanje, sauna, bazen, solarijum, kupanje u moru, teretana... Potrebno je zaštititi lice od sunčanih zraka.

Nakon 3-4 nedelje dolazi se na korekciju koja se po potrebi radi.

Izuzetno je važno ko Vam radi trajnu šminku, prepustite se profesionalcima i nećete pogrešiti.

Stil je način da kažete ko ste bez da izgovorite ijednu riječ..

- Koko Šanel -